Abstract pattern wireframe network
Foto: Mostphotos: Starline

GUIDE-dagar "Göteborgs universitet: Industrial Dating Event"

Naturvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet erbjuder möjligheter för representanter från industrin att interagera med forskningsgrupper från universitetet för att skapa problemlösningsorienterade samarbeten.

Vår vision är att initiera, etablera och utveckla engagerande och framgångsrika samarbeten mellan den akademiska världen och kommersiella aktörer, mellan forskare och industripartners. GUIDE-dagar strävar därför efter att skapa starka och bestående länkar i form av gemensamma forskningsprojekt, utbildningsprogram med kandidat-, master- och doktorsexamensprojekt såväl som kurser eller till och med möjligheter att skapa gemensamma kontorslokaler mellan industriella och akademiska partners.

Hur kan vi hjälpa industrin?

GUIDE-dagarna kan hjälpa till att hitta en matchande forskningspartner som arbetar med ett liknande ämne inom en liknande eller annan disciplin. Tillsammans utforskas nya perspektiv och lösningar utvecklas för de aktuella problemen.

Hur kan vi hjälpa forskare?

GUIDE-dagarna kan hjälpa till att skapa nya karriärs- och innovationsvägar samt ökad chans att erhålla projektfinansiering inom tillämpad vetenskap.

Är du intresserad?

Skulle du och ditt företag vara intresserade av att delta i våra GUIDE-dagar på Lindholmen Conference Center i Göteborg den 13-14 oktober 2021? Har du ett särskilt problem inom området "Bildanalys med artificiell intelligens (AI)" som du vill göra oss uppmärksamma på?

Vänligen registrera dig här.

Sista dag för anmälan är 16 september 2021 och evenemanget är gratis. All kommunikation under eventet är på engelska.  Du hittar mer information om evenemanget på den engelska sidan.

Illustration med ett evighetstecken som innehåller en kamera och en hjärna
Bildanalys med AI

Caroline Adiels, Universitetslektor, institutionen för fysik