Kompetensutveckling för organisationer, företag och skolor

Vill du bli en skickligare talare eller lära dig att skriva informativa och välstrukturerade texter? I så fall ska du vända dig till oss. På institutionen för svenska språket erbjuder vi kurser i skrivande, retorik, presentationsteknik, fackspråk och flerspråkighet/svenska som andraspråk. Vi bygger alla våra utbildningar på vetenskaplig grund och erbjuder kompetensutveckling baserad på den senaste forskningen.

Kurser för organisationer, företag och skolor

Våra utbildningar riktar sig till:

• Organisationer
  • Företag
  • Statliga och kommunala myndigheter
  • Skolor

Skräddarsydda kurser för konferenser och kompetensutveckling

Vi erbjuder enstaka föredrag på till exempel en konferens eller kickoff, längre kurser eller återkommande språkhandledning. Givetvis skräddarsyr vi föredrag och kurser efter era speciella önskemål och behov, men vi har också färdiga kurspaket. Kurserna kan antingen ges i universitetets lokaler eller på den plats ni önskar.

Information om våra uppdragskurser och förslag på färdiga kurspaket: