dykare med alger
Foto: Johan Wingborg

Lediga jobb

Här hittar du lediga anställningar som relaterar till havet på Göteborgs universitet. För att söka en anställning hos oss måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem.

Postdoktor i Företagsekonomi med inriktning mot marknad och miljö

Företagsekonomiska institutionen söker en postdoktor till projektet Ekosystembaserad havsförvaltning i Sverige – utveckling av hållbara affärsmodeller, finansierat av Havs- och Vattenmyndigheten. Målsättningen i det delprojekt som utlysningen gäller är att analysera förutsättningar för att marina ekosystemtjänster skall kunna ligga till grund för utveckling av hållbara marknader och affärsmodeller.

Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Projektassistent

Institutionen för marina vetenskaper söker en person som ska arbeta med ett vetenskapligt projekt som syftar till att undersöka energicykeln som är associerad med den globala havscirkulationen i havets allmänna cirkulationsmodeller (OGCM). Målet är att utvärdera vilka som är de ledande processerna för att kontrollera havsstratifieringen och tillhörande global meridional vältning.

Sista dag för ansökan: 2021-10-27