Pedagogen hus A
Pedagogen hus A, Västra hamngatan 25 i Göteborg
Foto: Anna-Lena Lundqvist

Om oss

All verksamhet vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten finns i centrala Göteborg. Fakulteten har ca 7 000 studenter och runt 600 anställda. Utbildningsvetenskapliga fakulteten består av fyra institutioner, samt PIL-enheten, Enheten för akademiskt språk (ASK), Enheten för skolsamverkan, ämneslärarutbildning och kompletterande lärarutbildning (SÄL) och Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforskning (CUL).

Årsmagasin

Utbildningsvetenskapliga fakultetens årsmagasin utgör ett urval av årets viktigaste händelser. Här presenteras bland annat fakultetens nya professorer, hedersdoktor och antagna docenter, samt korta fakta om fakultetens historia, organisation och det ekonomiska resultatet för året som gick.