Hoppa till huvudinnehåll
Göteborgs universitet
Bild
Foto: Anna-Lena Lundqvist
Länkstig

Studera hos oss

Vi erbjuder unika och internationellt gångbara utbildningar inom kulturvård. Utbildningarna har ett starkt fokus på hållbarhet. Vi har fyra kandidatprogram, två masterprogram och flera kurser på både grund- och avancerad nivå.

Schema och litteraturlista för dig som är antagen på ett program eller kurs

Schema och litteraturlista läggs ut på Canvas. Canvas är universitets lärplattform och varje kurs har en egen sida på Canvas. Kursansvarig ansvarar för innehållet på Canvassidorna. 

På Studentportalen finns länkar till alla kursers Canvassidor.  

Ansökan till senare del av program

Har du läst kurser som ingår i den första delen av något av våra utbildningsprogram eller motsvarande? I så finns det möjlighet för dig att ansöka till att bli antagen till senare del av programmet hos oss.

Ansökan till senare del av program ska ha inkommit till institutionen senast 15 oktober för start på vårterminen och 14 april för start till höstterminen.

Blankett senare delen av programmet Göteborg (PDF)

Blankett senare delen av programmet Mariestad  (PDF)

Signerad ansökan mejlas till svl@conservation.gu.se eller skickas per post till Studieadministrationen i Göteborg eller Mariestad (se blanketten för adress). För att vi skall kunna behandla din ansökan behöver du skicka med alla handlingar som anges på blanketten. För kurser som lästs vid annat lärosäte än Göteborgs universitet är dessa handlingar kursplan, litteraturlista och resultatsintyg.