Huvudentrén till Högskolan för scen och musik
Foto: Gunnar Jönsson

Artistens vänner

Vänföreningen Artistens vänner stödjer på olika sätt verksamheten på Högskolan för scen och musik. Bland annat fungerar föreningens medlemmar som ambassadörer för verksamheten på institutionen. I föreningens aktiviteter får medlemmarna lära känna Högskolan för scen och musik och förutsättningarna för dess verksamhet.

Artistens vänners sammankomster

Medlemmarna i Artistens vänner brukar träffas på Högskolan för scen och musik i samband med 6–8 konserter/föreställningar under varje verksamhetsår. Efter respektive konsert/föreställning umgås medlemmarna en stund över mat och dryck tillsammans med inbjudna medverkande och/eller ansvariga för evenemanget/utbildningen.

Pandemin förändrade förutsättningarna för den publika verksamheten på Högskolan för scen och musik starkt och tills vidare ges inga publika evenemang i skolans lokaler. Några konserter och föreställningar streamas dock för en allmän publik.

Artistens vänners styrelse räknar därför inte med att kunna bjuda in till medlemsträffar under hösten.

Bli medlem i Artistens vänner

Skriv ett meddelande till Artistens vänner på post@artistensvanner.se.