Master Programme in Strategic Human Resource Management and Labour Relations

GU-17596
Ansökan stängd

Kort om programmet

Masterprogrammet erbjuds internationella och svenska studenter och tillhandahåller kunskap om arbetsliv och särskilt arbete inom Strategic Human Resource Management (HRM). Masterprogrammet har en internationell strategi, adresserar både internationella och svenska studenter och erbjuds gemensamt av institutionen för företagsekonomi och avdelningen för sociologi och arbetsvetenskap.
Programmet ges på engelska och därför finns all information om programmet på våra internationella sidor.

Programmet ges på engelska besök vår internationella sida för mer information

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Bachelor's degree of 180 credits is required in either of the three following areas: Human Resource Management and Labour Relations, Social Sciences or Business Administration. Please note that a BA in Economics or Law does not give eligibility. Applicants must prove their knowledge of English: English 6/English B from Swedish Upper Secondary School or the equivalent level of an internationally recognized test, for example TOEFL, IELTS. Proficiency in English is necessary given that all courses in the programme are exclusively held in English.

Urval

The admissions selection criteria is based upon three groups and a Letter of Intent/CV. Upload the Letter of Intent/CV on www.universityadmissions.se or www.antagning.se no later than 1 February (if you apply in the first admission round) or 2 May (if you apply in the second admission round).

Efter studierna

Graduates of the programme receive the degree Master in Strategic Human Resource Management and Labour Relations.

Så är det att plugga

Our lectures and seminars are held at Campus Haga, Sprängkullsgatan.