Göteborgs universitet
Länkstig

Administrera ditt deltagande

Anmäl eller avanmäl dig till Medborgarpanelen.

Gå med i Medborgarpanelen

Du är varmt välkommen att gå med i SOM-institutets Medborgarpanel. Allt du behöver göra är att gå till vår sida för anmälan och registrera dig med din e-postadress.

Under vissa perioder är denna självregistrering stängd. Det kan i så fall handla om att vi rekryterar slumpmässigt utvalda deltagare, eller att vi rekryterar specifika urval.

Ändra e-post

Om du vill byta e-postadress och få våra framtida utskick till en annan adress kan du anmäla detta till oss per e-post på info@medborgarpanelen.gu.se, skriv då gärna ”Byte av e-postadress” i ämnesraden.

Avanmälan

Om du inte längre vill vara med i Medborgarpanelen kan du när som helst avanmäla dig. Gå till vår sida för avanmälan och fyll i din e-postadress.

Du kan också kontakta oss på info@medborgarpanelen.gu.se så avanmäler vi dig. Skriv gärna ”Avanmälan” i ämnesraden på mejlet.

Det kan ta uppemot 30 dagar från det att vi har avanmält dig tills dess att din mailadress försvinner helt från våra utskick. Du kan alltid registrera dig på nytt senare om du skulle ångra din avanmälan.

Logga