Göteborgs universitet
Länkstig

Administrera ditt deltagande

Anmäl eller avanmäl dig till Medborgarpanelen.

Gå med i Medborgarpanelen

I vanliga fall är du varmt välkommen att gå med i SOM-institutets Medborgarpanel. Du registrerar dig med din e-postadress och får därefter svara på frågor några gånger per år.

Just nu är dock självregistreringen till Medborgarpanelen stängd. Det beror på att vi genomför en slumpmässig rekrytering där 18 000 personer har fått brev med inloggningsuppgifter på posten. I nuläget är det endast dessa som kan gå med i Medborgarpanelen.

Under hösten 2024 öppnar återigen den ordinarie anmälan till Medborgarpanelen.

Ändra e-post

Om du vill byta e-postadress och få våra framtida utskick till en annan adress kan du anmäla detta till oss per e-post på info@medborgarpanelen.gu.se, skriv då gärna ”Byte av e-postadress” i ämnesraden.

Avanmälan

Om du inte längre vill vara med i Medborgarpanelen kan du när som helst avanmäla dig. Gå till vår sida för avanmälan och fyll i din e-postadress.

Du kan också kontakta oss på info@medborgarpanelen.gu.se så avanmäler vi dig. Skriv gärna ”Avanmälan” i ämnesraden på mejlet.

Det kan ta uppemot 30 dagar från det att vi har avanmält dig tills dess att din mailadress försvinner helt från våra utskick. Du kan alltid registrera dig på nytt senare om du skulle ångra din avanmälan.

Logga