Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-08-11 13:53

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Forskning - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning

Forskningen vid Göteborgs universitet bedrivs vid våra institutioner och centrumbildningar. Du hittar mer information om universitetets forskning via länkarna:

 

Vad krävs för att vi ska samarbeta?

Flera av de hot och utmaningar som världen står inför idag kräver kollektiva lösningar. Det gäller sociala frågor, miljöfrågor och hälsorelaterade utmaningar.

CeCAR är ett forskningscentrum som ska söka svar om drivkrafterna bakom kollektivt handlande och under vilka villkor som storskaligt samarbete kan uppstå.

Läs mer om Centrum för kollektivt handlande (CeCAR) 


Läskig mat från havet undersöks i ny studie

Kristian Kristiansen. Foto: Johan Wingborg.

Manet till middag? I projektet "Scary Seafood" kartlägger forskare från Göteborgs universitet ny tänkbar mat från havet som skulle kunna bli nya produkter som serveras på restaurang.

Studiens mål är att sammanställa en rapport över tänkbara och icke tänkbara arter utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Läs mer om SWEMARC och forskning kring hållbar mat från havet

 

 

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-08-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/forskning/
Utskriftsdatum: 2018-12-16