En student spelar trumset
Foto: Stig-Magnus Thorsén

Sök till master i improvisation

Informationen gäller utbildningen master i musik, inriktning improvisation (NoCoM Joint Study Programme).

Arbetsprover

(följande gäller för studiestart höstterminen 2020)

Du ska skicka in:

• En projektbeskrivning för det projekt du vill utveckla och/eller den riktning du vill att dina studier ska ta. Den ska vara 4000–5000 tecken och innehålla: projekttitel, frågeställning, metod för konstnärligt och eller vetenskapligt utvecklande/undersökande samt referenser till relaterade projekt.
  • En live-inspelad video, som presenterar dig och din musik. Videon ska innehålla 15–20 minuters musik.

Intervju

Efter att ha läst och lyssnat till det inskickade materialet kallar vi ett begränsat antal sökande till personlig intervju, alternativt intervju via telefon eller annat digitalt medium. Denna intervju är obligatorisk för alla utvalda sökande.

Observera

På grund av den pågående Covid-19-pandemin tvingas vi anpassa våra antagningsprov enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Dessa rekommendationer kan förändras med kort varsel vilket innebär att proven kan behöva anpassas ytterligare. Vi meddelar dig i så fall via mailadressen som du anger vid anmälan.