Självständigt arbete för masterexamen i arbetsterapi

Avancerad nivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-10260
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen ger fördjupad färdighet i att självständigt planera, genomföra, presentera och försvara ett vetenskapligt arbete i arbetsterapi, samt att granska, värdera och diskutera vetenskaplig och klinisk relevans av forskning i arbetsterapi.

Självständigt arbete 30 hp, alternativt 15 hp magister och 15 hp master, är obligatorisk i masterexamen i arbetsterapi.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Arbetsterapeutexamen om 180 hp (examensarbete 15 hp på grundnivå ska ingå), självständigt arbete inom huvudområdet arbetsterapi, 15 hp på avancerad nivå, kursen ARB031 Ämnesfördjupning i arbetsterapi avancerad nivå, 15 hp samt vetenskaplig metod, avancerad nivå, 15 hp eller motsvarande kunskaper.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp