Adaptation to Global Environmental Change

Anmälningskod
GU-27251
Ansökan stängd

Detta är en utbildning med fokus på hållbarhet. Läraren har skapat kursen eller programmet med hänsyn till minst ett av våra 10 hållbarhetskriterier. För dig som studerar innebär hållbarhetsmärkningen en vägledning, kvalitetssäkring och garant för att kurser eller program verkligen innehåller ett tydligt hållbarhetsperspektiv.

Kort om kursen

Kursen Adaptation to Global Environmental Change ges på engelska.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godkänt resultat i kärnkurs om 15 högskolepoäng på avancerad nivå i globala studier. Alternativt kandidatexamen inom något av följande ämnen: humanekologi, globala studier, socialantropologi, statsvetenskap, sociologi, nationalekonomi, internationella relationer, utvecklingsstudier, samhällsvetenskapliga miljöstudier, europakunskap, samhälls- , kultur-, utvecklings- och ekonomisk geografi eller motsvarande kompetens. Krav på språkkunskaper: Engelska 6/Engelska B eller motsvarande nivå från ett internationellt erkänt språktest, till exempel TOEFL, IELTS, alternativt en kandidatexamen från en utbildning med engelska som undervisningsspråk.

Högskolepoäng, max 285 hp.