Adaptation to Global Environmental Change

Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-26753
Ansökan stängd. Sen anmälan öppnar 15 december 2020.

Kort om kursen

Kursen Adaptation to Global Environmental Change ges på engelska och därför finns all information om kursen på våra internationella sidor.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godkänt resultat i kärnkurs om 15 högskolepoäng på avancerad nivå i globala studier. Alternativt kandidatexamen inom något av följande ämnen: humanekologi, globala studier, socialantropologi, statsvetenskap, sociologi, nationalekonomi, internationella relationer, utvecklingsstudier, samhällsvetenskapliga miljöstudier, europakunskap, samhälls- , kultur-, utvecklings- och ekonomisk geografi eller motsvarande kompetens.
Krav på språkkunskaper: Engelska 6/Engelska B eller motsvarande nivå från ett internationellt erkänt språktest, till exempel TOEFL, IELTS, alternativt en kandidatexamen från en utbildning med engelska som undervisningsspråk.

Högskolepoäng utan maxgräns.

För antagning till sommaren 2021 och framåt gäller följande urval: högskolepoäng, max 285 hp