Bild
Länkstig

Mötesservice

Erbjuder lokaler och mötestjänster i toppklass. Funderar du på att vara värd och arrangör av ett större möte eller en konferens och vill förlägga den i Göteborg? Kontakta oss på Mötesservice så hjälper vi till med planering och rådgivning för att genomföra konferensen på bästa sätt.

Mötesservice är Göteborgs universitets mötespartner och finns på Konferenscentrum Wallenberg, Medicinareberget i Göteborg. Hos oss får du hjälp med att boka konferenser och möten på både interna och externa anläggningar. Vi hjälper dig med det mesta som handlar om möten och mötestjänster. Vår vision är att alltid arrangera möten i toppklass oavsett mötets storlek och syfte.

Tilläggstjänster

Mötesservice hjälper dig att skapa ett möte från ax till limpa eller bara vissa delar av mötet. Vi fungerar både som rådgivare och projektledare. Tillsammans med våra bokare ser vi till att skapa så bra förutsättningar som möjligt för varje möte. 

Våra anläggningar

Förutom att planera och genomföra möten driver Mötesservice universitetets konferensanläggningar konferenscentrum Wallenberg och Ågrenska villan. Du också boka event i Vasaparken genom oss.