Image
Breadcrumb

Mötesservice

Erbjuder lokaler och mötestjänster i toppklass. Funderar du på att vara värd och arrangör av ett större möte eller en konferens och vill förlägga den i Göteborg? Kontakta oss på Mötesservice så hjälper vi till med planering och rådgivning för att genomföra konferensen på bästa sätt.

Mötesservice är Göteborgs universitets interna mötespartner.
Vi hjälper dig att boka och planera konferenser, möten, middagar, högtidsfester och disputationer. Vi vill vara universitets självklara val av mötespartner och alltid arrangera möten i toppklass.

Vi driver universitetets konferensanläggningar konferenscentrum Wallenberg och Ågrenska villan och hos oss bokar du även lokaler i Vasaparken och på Jonsereds herrgård. Här arrangerar vi konferenser, event, middagar och festligheter i alla former.

Oavsett om din konferens arrangeras på en av våra anläggningar eller någon helt annanstans kan Mötesservice hjälpa dig att projektleda arrangemanget. Vi hjälper dig med allt från att samla in offert, skapa en eventsida för konferensen, tillhandahålla deltagarhantering och erbjuda stöd i hela eller delar av planering, genomförande och uppföljning.