Hoppa till huvudinnehåll
Image
Ty West, gästföreläsare
Länkstig

Indebted Itineraries in Nineteenth-Century Mexico

Kultur & språk

Ty West jämför i denna gästföreläsning skulder som förslavande i Lorenzo de Zavalas "Viaje a los Estados Unidos de América" med journalisten John Kenneth Turners försök att översätta inhemskt slaveri för engelskspråkiga läsare i "Barbarous Mexico". Seminariet arrangeras av forskningsområdet Litteraturstudier. Alla intresserade är välkomna!

Föreläsning,
Seminarium
Datum
7 dec 2021
Tid
15:00 - 17:00
Plats
Sal C454, Humanisten, Renströmsgatan 6

Medverkande
Ty West, Saint Mary's College, Notre Dame
Bra att veta
Seminariespråket är engelska

Tid:
15:15 CET
11:15 Argentina, Chile, Uruguay
9:15 New York
8:15 Ciudad de México
Arrangör
institutionen för språk och litteraturer

För abstract, se seminariets engelska sida (se "International website" i menyn).