Bild
färgglatt med text
Länkstig

GLITTRANDE HORISONTER

Kultur & språk

Dyk in i världen av glittrande ädelstenar, vackert formade metall och kreativt konsthantverk på vårt exklusiva smycken seminarium. Under detta inspirerande evenemang får deltagarna chansen att fördjupa sig i konsten att skapa och uppskatta smycken som uttrycker stil och personlighet.

Seminarium
Datum
2 maj 2024
Tid
13:00 - 15:30
Plats
Stora hörsalen, Kristinelundsgatan 6-8, HDK-Valand, Göteborg

Våra erfarna smyckeskonstnärer kommer att guida deltagarna genom en resa av kreativitet och teknisk skicklighet. Från grundläggande smyckestillverkning tekniker till att förstå den symboliska betydelsen bakom varje detalj, kommer seminariet att omfatta en mångfald av ämnen för att tillfredsställa både nybörjare och erfarna smyckes entusiaster.

Deltagarna kommer att få möjlighet att skapa egna unika smycken under handledning av våra experter. Samtidigt kommer de att utforska de senaste trenderna inom smyckesvärlden och lära sig att kombinera traditionellt hantverk med modern design.

Seminariet kommer också att erbjuda en plattform för att diskutera och dela erfarenheter med likasinnade smyckes älskare.

Oavsett om du är en passionerad amatör smyckestillverkare eller bara fascinerad av skönheten i ädelstenar, kommer vårt smyckes seminarium att ge dig en djupare förståelse för konsten att skapa och bära smycken med stolthet och glädje. Kom och låt dig förföras av den fascinerande världen av smycken!

PROGRAM
13:00-13:45 Anna Rikkinen 
13:45-14:15 Jenny Jansson 
14:15-14:30 Shiyao Sun
14:30-14:45 Pause
14:45-15:15 Lotta Snijder 
15:15-15:30 Annika Pettersson 

Seminariet är kostnadsfritt, öppet för alla och ingen föranmälan krävs. Seminariet hålls på engelska.

Läs mer om talarna på den engelska sidan.