Ett antal slagverksinstrument

GU-15347
Ansökan öppnar 15 mars 2021

Kort om kursen

Fortbildning för slagverkspedagoger är en fristående kurs som riktar sig till lärare inom kulturskola och gymnasium och som tar vid efter MVK777.

Om utbildningen

Kursen kommer innehålla spel i slagverksensemble och auskultation kring malletundervisning, men ger även möjlighet till dirigering/ledning av slagverksensemble, komposition/arrangering för slagverk. Kursen kommer att genomföras under tre helger på Högskolan för scen och musik, därtill eget arbete i form av reflektion samt eget komponerande och arrangerande.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs grundläggande behörighet och godkänt betyg i MVK777 Fortbildning för slagverkspedagoger.

Högskolepoäng, max 225 hp

Så är det att plugga

Höstterminen 2021 går kursen på helger.