Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Samverkansmedel till projekt som ska främja ungas positiva kroppsuppfattning

Publicerad

Kristina Holmqvist Gattario och Carolina Lunde har blivit beviljade samverkansmedel, medle som ska användas till att identifiera samverkanspartners för att initiera ett projekt vars mål är att främja ungas positiva kroppsuppfattning.

Kristina Holmqvist Gattario och Carolina Lunde har blivit beviljade Verifiering för samverkansmedel (VFS) från Forsknings- och innovationskontoret (FIK). Medlen ska användas till att identifiera samverkanspartners för att initiera ett projekt vars mål är att främja ungas positiva kroppsuppfattning.

Tidigare i år fick även Angelica Hagsand verifiering för samverkansmedel till ett samverkansprojekt med polisen om förhör av alkoholpåverkade.

Om verifiering för samverkansmedel

VFS är ett Vinnova-program som syftar till att identifiera och genomföra enkla första steg som kan leda till samverkansprojekt mellan akademin och aktörer utanför akademin. Finansieringen är tänkt att fungera en som möjliggörare som ger dig tid att utforska och definiera frågeställningar tillsammans med samverkansparter - sådana du redan känner till eller som är nya för dig. En eventuell samverkan bör skapa värde för alla inblandade och det bör finnas en långsiktig plan för fortsättning efter VFS.

Är du också intresserad av att starta ett samverkansprojekt med parter utanför akademin? Läs mer och anmäl din intresse på FIKs hemsida.