Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Vy över London
Tillbringa ett år i London, med praktik på Svenska Handelskammaren.
Foto: QQ7/Shutterstock
Länkstig

Nytt stipendium för praktik i London

Publicerad

Elof Hanssons Stiftelse utlyser ett stipendium för att erbjuda unga, kreativa affärsbegåvningar möjligheten att fördjupa sina kunskaper inom internationell handel och affärsrelationer vid Svenska Handelskammaren i London. Praktiken börjar redan i höst.

Stipendiet kan sökas av dig som är student på, eller nyligen slutfört, Ekonomie kandidatprogram på Handelshögskolan. Ansök senast 22 juni 2021.

Som stipendiat kommer du att under ett år att aktivt delta i arbetet vid Handelskammaren. Du kommer bland annat att arbeta med affärsrådgivning, business research och evenemangsplanering och annat näringslivsfrämjande. Du kommer också att vara delaktig i kontaktskapande aktiviteter och seminarier och du kommer att driva Handelskammarens Young Professionals-verksamhet. Under din tid som stipendiat i London förväntas även att du tar aktiv del i Handelshögskolans alumniverksamhet i London.

Stipendiesumman går till en årslön som uppgår till motsvarande 250 000 kronor före skatt och tillträde för tjänstgöringen sker i början av september 2021.

Sista ansökningsdag för tjänstgöring 2021/2022 är den 22 juni 2021. 

Läs mer om stipendiet och hur du ansöker.

Läs mer om Handelskammarens verksamhet.

Läs mer om Elof Hanssons stiftelse 


Område
Student