Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Open Window 2020
Länkstig

OPEN WINDOW 2020

Kultur & språk
Student

Välkommen till Open Window - en plattform där vi delar med oss av vad vi gör inom området design vid HDK-Valand. Open Window är baserat i Göteborg, men sker även online. Med start den 19 oktober 2020, bjuder vi in både lokal och internationell publik att ta del av ett veckolångt program av aktiviteter som kretsar kring de olika examensprojekten i design.

Föreläsning,
Utställning,
Workshop
Datum
19 okt 2020 - 25 okt 2020
Plats
Kyrkogatan 26, Göteborg
Ytterligare information
Till Open
Window

Open Window är varken en utställning eller en festival.
Det är en enkel gest som öppnar ett fönster som ger inblick i olika projekt och pågående praktiker av forskning och lärande inom design.
Open Window är varken en fysisk eller en digital plats.
Det är en arbets- och publiceringsplattform som utforskar vad det fysiska och vad det digitala kan göra, och hur de bäst kan stödja varandra i lokala men även globala praktiker och utbyten.
Open Window adresserar varken alla eller någon.
Den inbjuder till att aktivera projekt och lärandesituationer med deras specifika målgrupper och gör det möjligt för andra att delta var de än befinner sig.
Open Window är varken kurerat eller inte kurerat.
Det är ett gemensamt ramverk som förenar parallella kanaler att medverka som röster som talar för sig själva.
Open Window är varken tillfälligt eller permanent.
Den delar projekt och verk genom schemalagda programpunkter och ger permanent inblick i de aktiviteter som hamnar i arkivet.
Open Window är varken färdigt eller oavslutat.
Det är en första prototyp för att testa en möjlig publiceringskultur på HDK-Valand, och bjuder in fler kanaler att medverka längre fram.