Diplomeringsceremoni för masterstudenter 2019

Graduate School

Handelshögskolan, som är Triple Crown-ackrediterad, erbjuder nio masterprogram inom företagsekonomi och nationalekonomi. Undervisningen sker på engelska och Graduate School administrerar programmen.

Masterprogram

Handelshögskolan har nio masterprogram. Samtliga program har en internationell inriktning, både gällande programmens innehåll, pedagogik och klassernas sammansättning. Eftersom lärarna inom programmen även är aktiva forskare är undervisningen alltid nära forskningsfronten och fokuserar på de aktuella samhälleliga utmaningarna såsom hållbar utveckling och digitalisering.

Studievägledning och administration

Välkommen att kontakta studievägledningen i frågor som gäller:

• Akademisk rådgivning
  • Antagningsfrågor
  • Individuell studieplan
  • Generella frågor

study.info@gs.gu.se

Zoom
Tisdagar klockan 10-11, och torsdagar klockan 14-15, finns studievägledarna tillgängliga för drop-in-möten i Zoom. Du går in i väntrumet genom att klicka på länken nedan. När en studievägledare blir ledig släpps du in för ett personligt möte.

Väntrum för drop-in-möte med studievägledare

Hus B, plan 4
Vasagatan 1
41124 Göteborg

Kontoret är för tillfället stängt för besök på grund av den pågående pademin.

Studievägledare

Studieadministratör

Administrativa koordinatorer

Administrativ samordnare

Studierektor

Föreståndare

Studievägledare
Några av oss som arbetar på Graduate School

Programkoordinatorer

En akademiskt ansvarig lärare, en programkoordinator, samordnar varje masterprogram:

Studenter i grupp i rummet vi kallar Piazzan

Rådgivande kommittéer

Samtliga masterprogram har en rådgivande kommittéer bestående av representanter från näringslivet och/eller från offentliga sektorn. Dessa kommittéer, vanligtvis bestående av 3-4 representanter, stödjer programmen i deras strävan att belysa aktuella samhälleliga utmaningarna och därmed ökar studenternas anställbarhet.

Några företag som är representerade i våra rådgivande kommittéer:

• Stena Line
  • Volvo Cars