Göteborgs universitet
Bild
Biblioteket
Länkstig

Studera hos oss

På Handelshögskolan kan vi erbjuda några av Sveriges populäraste utbildningar inom ekonomi och juridik. Du kan välja bland både kurser och program.

Oavsett om du tänker dig en karriär som managementkonsult, advokat, VD eller på en hjälporganisation så är kunskap om hållbart företagande en viktig kompetens. Såväl i Sverige som internationellt. Samhällsansvar, hållbarhet, CSR (Corporate Social Responsibility) blir en allt större del av företags affärsverksamhet - för det behövs kunskap. Den får du hos oss!

Nytt internationellt kandidatprogram

Navigate to video: Handelshögskolan startar nytt program
Video (1:42)
Handelshögskolan startar nytt program

Hållbarhet centralt i utbildningen

Skaffa en utbildning för framtiden

Hållbarhet är integrerat i alla Handelshögskolans utbildningar. Vi anser att det är mycket viktigt att våra studenter får med sig kunskap, förståelse och verktyg för att kunna hantera framtidens samhällsutmaningar. Som ett led i detta arbete arrangerar skolan särskilda hållbarhetsdagar för alla programstudenter.

Vägen ut i arbetslivet

En starkt start på karriären

Det går bra för Handelshögskolans alumner. De flesta har jobb strax efter examen och många har jobberbjudande redan innan de avslutar sina studier. På Handelshögskolan får du möjlighet att träffa potentiella arbetsgivare samtidigt som våra karriärcoacher ger dig möjlighet att utveckla dina talanger.