Göteborgs universitet
Länkstig

Samverkan och kommunikation

CGHRM främjar strategisk HR-utveckling genom omfattande samverkan, forskning och kunskapsdelning med akademi och professionella aktörer.

Samverkan och kommunikation

CGHRM främjar strategisk HR/People-utveckling genom omfattande samverkan, forskning och kunskapsdelning mellan akademi och privata och offentliga organisationer.

CGHRM har en omfattande samverkan med partnerorganisationer och med forskare från olika vetenskapliga discipliner och lärosäten. Genom öppna seminarier och föredrag – oftast i form av webinars – egna rapporter, pressintervjuer och inlägg på LinkedIn kommuniceras forskningsresultat och aktuell kunskap.

Samverkan sker också med Sveriges HR-förening och med andra universitet och centrumbildningar, samt med flera forskningsmiljöer vid Göteborgs universitet. Ytterligare kontakter med andra universitet har byggts upp via det av CGHRM administrerade The Nordic Network of HRM Research med cirka 200 medlemmar.

Partnerskap med CGHRM – Vad innebär det?

Samverkan med CGHRM sker främst genom våra partnerorganisationer, där vi tillsammans arbetar med den strategiska utvecklingen av HR/People-funktionen. Detta sker genom regelbundna partnerträffar, rådgivning och seminarier som ger utrymme för fördjupade diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Som partner får ni möjlighet att delta i exklusiva nätverksträffar och djupdykningar i aktuella HR-frågor. Ni får också tillgång till forskningsbaserade insikter och expertledd rådgivning, vilket ger stöd i strategiska beslut och utveckling.

Partnerskapet erbjuder även en plattform för att reflektera över era egna utmaningar och framtida behov, samtidigt som ni tar del av aktuell forskning och får insikter kring HR och People Management. Genom samarbetet bidrar ni både till er egna organisationsutveckling och till en bredare kunskapsutveckling inom HRM.

Är ni intresserade av ett partnerskap med CGHRM?

Kontakta i så fall föreståndare Stefan Tengblad här för en kortfattad personlig presentation.