Fornkyrkoslaviska och slavisk språkhistoria, Magisteruppsats

Anmälningskod
GU-23653

Om utbildningen

Kursens syfte är att du, efter den förberedande uppsatskursen, ska fortsätta utveckla förmågan till vetenskapligt skrivande inom den för uppsatsen valda inriktningen. Du författar självständigt, företrädesvis på ett skandinaviskt språk eller engelska, med stöd av handledning en uppsats som behandlar frågeställningen som formulerats i kursen SL2102.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godkänt resultat på kursen SL2102, Fornkyrkoslaviska och slavisk språkhistoria 2, 15 hp, eller motsvarande. Tillgodoräknande av kurser som ingår i utländsk examen bedöms separat.

Högskolepoäng, max 285 hp.

Efter studierna

Vad händer sedan - plugga vidare, ta ut examen, söka jobb? Hur planerar du dina studier för att få drömjobbet?
Det finns många frågor, och en del svar hittar du här:

Så är det att plugga

FÖRBEHÅLL

Kursen ges under förutsättning att det finns ett tillräckligt studentantal och det inte skett några oförutsedda händelser vid institutionen som gör att kursen inte kan bemannas.

COVID-19

På grund av pandemin har institutionen för språk och litteraturer beslutat att börja höstterminen 2021 med undervisning online. Vi planerar dock en gradvis återgång till campusundervisning under andra halvan av terminen (med början den 3 november) i enlighet med de nationella riktlinjerna för undvikande av smittspridning och i enlighet med rektors beslut. Notera att somliga kurser kanske måste ges online under hela terminen. För ytterligare information till studenter om Covid-19, se https://studentportal.gu.se/coronaviruset

Vi finns på Humanisten, Renströmsgatan 6

Läs mer om lokaler