University of Gothenburg
Image
två barn som gör laboration iklädd labbrock och lila handskar
Breadcrumb

Upptäckarklubben

Välkommen till Upptäckarklubben! Vi träffas varannan onsdag i Naturvetenskapliga fakultetens lokaler i Göteborg. Varje termin består av åtta träffar, uppdelade på två teman. Halvvägs in i träffen bjuder vi på frukt.

Inför klubbstart

Laborationsförsäkran

Inför första träffen ska du som vårdnadshavare fylla i en blankett där du godkänner att ditt barn får vistas i vår miljö, vilket inkluderar laboratorier. Obs! Om ditt barn sedan tidigare är medlem i klubben, behövs ingen ny blankett
 

Godkännande att ditt barn blir fotograferat

Upptäckarklubben är en rolig verksamhet som vi gärna vill visa upp för andra. Därför fotograferar vi ibland vid våra träffar, och har även planer på att bjuda in media vid något tillfälle. För att vi ska kunna göra detta behöver vi få ert tillstånd. Fyll i blanketten och lämna den till klubbens ledare.

Observera att vi vill att du fyller i blanketten även om du inte godkänner att ditt barn fotograferas. Blankett för fotogodkännande behöver inte heller skickas in igen, om barnet redan är medlem sedan tidigare.

Avgift

Upptäckarklubben kostar 400 kr per termin. Avgiften ska vara inbetald innan första träffen. Använd bankgiro 5051-8646. Ange Ansvar: 3909, vsh: 1030023 så att pengarna kommer till rätt ställe. Glöm inte att ange vilket barn betalningen gäller!

Under klubben

Närvaro

Meddela oss om ert barn inte kan komma till klubben vid ett visst tillfälle. Vi har en Upptäckarklubb-telefon som är påslagen under träffarna. Däremellan är den avstängd, men det går bra att skicka sms. Uteblir barnet upprepade gånger utan att ha meddelat detta innan, förlorar barnet sin plats i klubben. Skicka sms till: 0703-260528.

Frågelåda

På varje träff kommer vi att ha en Frågelåda.  Om du undrar om något (nästan vad som helst), så maila din fråga till upptackarklubben@science.gu.se. Vi lovar att försöka svara på alla frågor som vi får.

 

Datum för hösten 2024

28 augusti
11 september
25 september
9 oktober
23 oktober
6 november
20 november
4 december

Tid: 16.00-18.00 
Plats: Hösten 2024 ses vi i Natrium, Medicinaregatan 7B