Gestaltande fotografi med inriktning mot pedagogik

Grundnivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Blandad undervisningstid
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsform
Distans
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-15006
Ansökan stängd

Kort om kursen

Om utbildningen

Kursen riktar sig till dig som vill skaffa dig bred kunskap inom fotografi. Du får arbeta med individuella gestaltande projekt där handledning ingår. Du får också grundläggande kunskaper i fotografisk teknik, bildbehandling och fotografisk teori. Fokus läggs även på pedagogik. Kursen bygger på att du aktivt söker och tar del av kunskap på egen hand. Som grupp arbetar ni utifrån ett undersökande förhållningssätt där dialog, öppenhet och reflektion via internetbaserade verktyg är en förutsättning för lärande.

Kursen passar för dig som vill ha en grundläggande gestaltande utbildning inom fotografi. Den passar även för dig som vill utöka din behörighet i bildämnet eller läsa KPU.

Som kursdeltagare måste du ha tillgång till kamera med möjlighet till manuella inställningar. Kursen är en distanskurs med tre obligatoriska fysiska träffar under kurstiden.

Behörigheter och urval

Grundläggande behörighet