Elev på yrkesprogram som svetsar
Foto: Majk Zanqrelle

Digitalt informationsmöte om Yrkeslärarprogrammet

Utbildning & lärande

Välkommen att delta i ett möte där vi svarar på dina frågor om Yrkeslärarprogrammet. Mötet hålls online och är öppet för alla som är nyfikna på utbildningen.

7 mar 2024
Online via Zoom
Ytterligare information
Anmäl dig via
e-post

Bra att veta
För att delta i mötet behöver du anmäla dig senast den 6 mars, genom att skicka ett e-postmeddelande till yrk@gu.se. Länk till mötet kommer att skickas ut till alla som har anmält sig senast dagen före mötet.
Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

Välkommen till ett digitalt informationsmöte om Yrkeslärarprogrammet! Under mötet kommer du att få allmän information om Yrkeslärarprogrammets upplägg, den verksamhetsförlagda utbildningen och ansökningsprocessen. Välkommen oavsett om du har bestämt dig för att söka eller bara funderar på det.

Inför mötet

Du behöver inte förbereda dig inför mötet, men det är en fördel om du först har tagit del av innehållet på dessa två sidor: