Bild på entrén på Humanisten med träd i förgrunden tagen tidig vår
Foto: Jessica Oscarsson

Digital invigning av nya Humanisten

Kultur & språk
Student

Göteborgs universitet bygger för framtiden mitt i kunskapsstaden Göteborg. Nu samlar nybyggda Humanisten hela Humanistiska fakulteten under ett och samma tak. Detta vill vi så klart fira och den 27 maj är du välkommen på en digital invigning!

Invigning
27 maj 2021
14:00 - 15:30

Nya Humanisten i universitetsområdet Näckrosen har utformats med tanken att det är i mötet som lärandet händer. Här finns förutsättningar att driva utvecklingen av forskning och utbildning inom humaniora.

Den nya byggnaden ska också vara en mötesplats för göteborgarna genom olika evenemang och möjliggöra en större samverkan med externa aktörer inom humaniora och kultur.

På grund av pandemin är Humanisten stängt för allmänheten men den 27 maj klockan 14 bjuder vi in till en digital invigning och rundvandring på Humanisten. Mer information och programpunkter kommer - men spara datumet!

Humanistiska fakulteten