Mingel på Mediemötet 2019
Foto: Cajsa Malmström

Mediemötet

Mediemötet MEDIEMÖTET är ett samarrangemang mellan Västsvenska Journalisters Stiftelse, Borås Tidning, Publicistklubben Västra och institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet.

Med journalistiken och journalisterna i centrum arrangerar Mediemötet årligen sedan 2015 ett seminarium kring ett aktuellt tema och välkomnar journalister, blivande journalister, forskare och andra intresserade av aktuell journalistik.
På mötet delas även Nils Horner-priset ut för god utrikesjournalistik. Priset är instiftat av Borås Tidning till minne av Nils Horner, Boråsfödd utrikesreporter som mördades under ett uppdrag i Kabul i mars 2014.
2020 blev Mediemötet uppskjutet på grund av coronapandemin som brutit ut, men 2021 är Mediemötet åter. Den här gången i digital form som ett webbinarium med pandemin och journalistiken i fokus.
Mediemötet är kostnadsfritt, men du måste föranmäla dig. Länk till webbinariet skickas till din e-post strax före Mediemötet.
Läs mer om 2021 års Mediemötet den 18 maj och anmäl dig via länk här nedan.
Här hittar du också länkar till tidigare års arrangemang,