Mingel på Mediemötet 2019
Foto: Cajsa Malmström

Mediemötet

MEDIEMÖTET är ett samarrangemang mellan Västsvenska Journalisters Stiftelse, Borås Tidning, Publicistklubben Västra och institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet.

Med journalistiken och journalisterna i centrum arrangerar Mediemötet årligen sedan 2015 ett seminarium kring ett aktuellt tema och välkomnar journalister, blivande journalister, forskare och andra intresserade av aktuell journalistik.
På mötet delas även Nils Horner-priset ut för god utrikesjournalistik. Priset är instiftat av Borås Tidning till minne av Nils Horner, Boråsfödd utrikesreporter som mördades under ett uppdrag i Kabul i mars 2014.
2020 blev Mediemötet uppskjutet på grund av coronapandemin som brutit ut, men 2021 är Mediemötet åter. Den här gången i digital form som ett webbinarium med pandemin och journalistiken i fokus.
Mediemötet är kostnadsfritt, men du måste föranmäla dig. Länk till webbinariet skickas till din e-post strax före Mediemötet.
Läs mer om 2021 års Mediemötet den 18 maj och anmäl dig via länk här nedan.
Här hittar du också länkar till tidigare års arrangemang,