Konferens på Svenska Mässan
Foto: Johanna Herbst & Rickard Olausson

EAIE Göteborg 2021

På grund av fortsatt hög smittspridning och osäkerheter kring hur Covid-19 läget ser ut till hösten är det nu beslutat att EAIE-konferensen flyttas fram. Nu siktar vi mot en konferens i Göteborg 2025 istället.

EAIE står för European Association of International Education. Det är en medlemsdriven organisation som varje år anordnar en av världens största konferenser för aktörer inom högre utbildning.

I september 2021 skulle konferensen hållits i Göteborg. Eftersom det fortfarande är oklart hur situationen för internationellt resande och allmänna sammankomster är i september har EAIE är det nu beslutat att konferensen senareläggs.

Västsvenska lärosäten står värd

Göteborgs universitet står värd för konferensen tillsammans med fem andra lärosäten i Västsverige: Chalmers, Jönköping University, Högskolan i Borås, Högskolan i Halmstad och Högskolan i Skövde.

Staden vid havet

När du besöker Göteborg – passa på att uppleva omgivningarna. Här finns något för alla. Staden ligger vid havet, med en fantastisk skärgård alldeles nära. Det finns restauranger i världsklass och caféer i varje gathörn. Klicka på länkarna här nedan för tips om vad du kan se och göra när du är här. Du får också information om hur du tar dig till Göteborg på bästa sätt.

Bild: Göteborg & Co