Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän

Lediga anställningar - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida

Lediga anställningar

För att söka en anställning vid Göteborgs universitet måste du registrera ett konto i vårt rekryteringssystem. I ansökan kan du behöva svara på eventuella frågor samt bifoga efterfrågade bilagor.

Instruktioner om hur du registrerar ett konto och vad som krävs vid en ansökan hittar du under Hjälp för sökande. Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag.

Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

Om det uppstår tekniska problem i samband med registrering av din ansökan, var vänlig kontakta rekrytering@gu.se

Lediga anställningar

Anställning Sista
ansökningsdag