Hoppa till huvudinnehåll
Göteborgs universitet
Bild
Blåmålad minibuss utanför Tjärnölaboratoriets verkstad
VW minibuss med 9 säten
Foto: Martin Larsvik

Verkstad och fordon

Vid Tjärnölaboratoriet finns en verkstad för arbete i metall, trä och plast. En minibuss finns t ex för persontransporter till och från Strömstad.

Verkstad

Vid Tjärnölaboratoriet finns en verkstad, utrustad för arbete med motorer, trä, metall och plast. Där sker nytillverkning, reparation och service. Vår kunniga personal utför arbeten upp till 30 minuter för universitetsanställda utan extra kostnad och i mån av tid. Gäller det större uppdrag eller andra än universitetsanställda; begär offert. Endast anställda verkstadstekniker får arbeta i verkstaden.

Minibuss

En VW minibuss med 9 säten ägs av Tjärnölaboratoriet. Den ska i första hand användas av Tjärnölaboratoriets anställda för tjänsterelaterade transporter. Minibussen får i andra hand användas av forskare och annan personal, som arbetar eller studerar vid Tjärnölaboratoriet, för hämtning och lämning av studenter samt andra tjänsterelaterade transporter. Dock ska studenter i första hand uppmanas att åka kollektivt. Inga privata resor är tillåtna. Tidtabeller för buss tur och retur Strömstad finns utanför receptionen samt på anslagstavlan vid kurslabben.

Regler kring användning av minibuss:

  • Bussen bokas på tavlan utanför receptionen.
  • Alla som kör bussen ska först kvittera ut ett körtillstånd i receptionen.
  • Exjobbare: Handledaren måste först godkänna att exjobbaren får använda bussen innan ett körtillstånd lämnas ut.
  • Priset är 40,00 kr/mil exkl 25% moms.