Hoppa till huvudinnehåll
Göteborgs universitet
Bild
Collage
Foto: Göteborgs universitet
Länkstig

Studio GRI: Öppna webbinarier

Gothenburg Research Institute bedriver samhällsforskning som berör många, och det är viktigt för oss att berätta om vår studier och resultat. Därför håller GRI en serie lunchseminarier på Zoom under våren. De är kostnadsfria och öppna för alla. Du anmäler dig enkelt och får en Zoomlänk när det är dags. Den här sidan kommer att uppdateras löpande med nya spännande webbinarier, så håll koll!

På tvärvetenskapliga Gothenburg Research Institute verkar forskare från många olika områden. Det gör att forskningen kan ge svar på komplexa frågor om samhälle och näringsliv, samtidigt som doktorander och forskare på GRI är knutna till olika forskningsprogram, vilket gör det lättare att utbyta erfarenhet och skapa samverkansprojekt.
"Managing Big Citites", "Hållbara investeringar och entreprenöriell finans", "Bank Management", Organizing Integration", "Samhällets riskfrågor" och "Managing Digital Transformations" är de forskningsprogram som just nu är i gång på GRI, och som under våren presenterar ett antal lunchwebbinarier där forskare berättar om ny, högaktuell forskning. Välkommen!

Se webbinarier i efterhand

I vissa fall lägger vi ut webbinarier som vi spelat in, så att du kan se dem i efterhand. Håll koll!

Video (54:32)
Managing Shipping 1: Samuli Patala
Video (58:10)
Sten Jönsson: När molnen hopar sig - svensk företagsledning förr och nu
Video (34:24)
Residents’ collective strategies of resistance in Global South cities’ informal settlements

Tidigare webbinarier