Hoppa till huvudinnehåll
Göteborgs universitet
Bild
Collage
Foto: Göteborgs universitet
Länkstig

Studio GRI: Öppna webbinarier

Gothenburg Research Institute bedriver samhällsforskning som berör många, och det är viktigt för oss att berätta om vår studier och resultat. Därför håller vi kontinuerligt öppna lunchseminarier. De här evenemangen kostar inte något och öppna för alla. Du anmäler dig enkelt och får en Zoomlänk skickad till dig som du klickar dig in på när det är dags. Den här sidan uppdateras löpande med nya spännande webbinarier, så håll koll!

På tvärvetenskapliga Gothenburg Research Institute verkar forskare från många olika områden. Det gör att forskningen kan ge svar på komplexa frågor om samhälle och näringsliv, samtidigt som doktorander och forskare på GRI är knutna till olika forskningsprogram, vilket gör det lättare att utbyta erfarenhet och skapa samverkansprojekt.
"Managing Big Citites", "Hållbara investeringar och entreprenöriell finans", "Bank Management", Organizing Integration", "Samhällets riskfrågor" och "Managing Digital Transformation" är de forskningsprogram som just nu är i gång på GRI. De olika forskningsprogrammen presenterar löpande lunchwebbinarier där forskare berättar om ny, högaktuell forskning. Välkommen att ta del av den senaste forskningen inom ett område som intresserar just dig.

Se webbinarier i efterhand

I vissa fall lägger vi ut webbinarier som vi spelat in, så att du kan se dem i efterhand. Håll koll!

Video (51:41)
Rätt till staden 1: "De ideella krafterna behöver plats"
Video (54:32)
Managing Shipping 1: Samuli Patala
Video (58:10)
Sten Jönsson: När molnen hopar sig - svensk företagsledning förr och nu
Video (34:24)
Residents’ collective strategies of resistance in Global South cities’ informal settlements

Tidigare webbinarier