Filminspelning

Press

Här har vi samlat uppgifter som vi hoppas gör det lättare för dig som arbetar som journalist att hitta den information du söker.

Hitta experten

Här finns en lista på olika spännande forskningsområden inom AgeCap.

Nyheter

Nyheter från AgeCap hittar du i vår nyhetsrulle och i AgeCap i medierna samlar vi våra pressklipp.

AgeCap på Facebook

Följ oss på vår Facebook-sida.

AgeCap på Twitter

Följ oss på Twitter

När anställda och studenter twittrar, använder vi taggen #agecap

Pressbilder

Högupplösta bilder på vår personal går att ladda ned från universitets bildarkiv.
Sök på personens namn eller på AgeCap. Dessa bilder är fria för publicering i icke-kommersiellt syfte. Övriga bilder som du hittar på vår webb, exempelvis i anslutning till en nyhetsartikel, är inte fria för publicering. Vill du ändå använda någon av dessa ber vi dig vända dig till vår webbredaktör med en förfrågan.
Om du inte hittar någon bild på en viss person, kontakta vår kommunikatör Ragnhild Larsson: ragnhild.larsson@gu.se

Frågor om AgeCap

Generella frågor om AgeCap besvaras av:
AgeCaps vetenskapliga koordinator Pia Gudmundsson,
pia.gudmundsson@gu.se, 031-343 8649
vår administrativa koordinator Tina Jacobson
tina.jacobsson@gu.se, 0703-261147
eller AgeCaps föreståndare Ingmar Skoog.
ingmar.skoog@gu.se 031-343 8640

Övriga frågor

Hittar du inte den information du söker? Vår kommunikatör hjälper dig att hitta rätt.
Ragnhild Larsson: ragnhild.larsson@gu.se

AgeCap-eken