Länkstig

Informationsträff om masterprogram i offentlig förvaltning

Samhälle & ekonomi

Välkommen till informationsmöte om våra tre masterprogram i offentlig förvaltning på Förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet!

Seminarium
Datum
28 mar 2023
Tid
12:15 - 13:00
Plats
D205/206, Sprängkullsgatan 19 + online

Våra masterprogram i offentlig förvaltning är utformade för att ge dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att bli en ledande expert inom offentlig sektor. Du kommer att få en bred och djupgående förståelse för de utmaningar och frågor som ställs på offentlig sektor idag och imorgon, samt för att utveckla lösningar och initiativ som kan bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Våra masterprogram riktar sig till dig som har en kandidatexamen inom det samhällsvetenskapliga ämnesområdet och som är intresserad av en karriär inom offentlig sektor eller privat/ideell sektor med kontakter med det offentliga. Vi erbjuder en spännande, dynamisk och rik lärandemiljö, med en mångfald av studenter från olika kulturer och bakgrunder, där du kan utbyta idéer och erfarenheter.

Den 28 mars kl. 12:15–13:00 bjuder vi in dig – fysiskt eller digitalt – att delta på en informationsträff om våra masterprogram. Vi kommer att ge en överblick av de olika programmen och det kommer finnas tid för frågor.

Vi hoppas att du deltar vid mötet, men om du inte kan så tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Tid: Tisdagen 28 mars kl. 12:15–13:00
Lokal: D205/206

Länk: https://gu-se.zoom.us/j/61387686061