Bild
Studenter i korridor
Foto: Carina Gran
Länkstig

Handelshögskolans Besökskväll

Samhälle & ekonomi

Välkommen till Handelshögskolans Besökskväll! Eventet är för dig som är nyfiken att studera på program och kurser på grundnivå.

Mässa,
Seminarium,
Öppet hus
Datum
20 mar 2024
Tid
17:30 - 19:00
Kostnad
Gratis

Vill du veta hur det är att plugga på Handelshögskolan? Hur trivs våra studenter? Vad tycker de om programmen? Och vad säger våra studenter om sin tid på Handelshögskolan? 

Du är välkommen till vårt öppna hus mellan klockan 17:30-19:00 den 20 mars 2024 Handelshögskolan, Vasagatan 1. Om du inte promenerar eller tar cykeln är närmaste spårvagnshållplatsen VasaplatsenHagakyrkan eller Handelshögskolan. Du kan även ta buss till Pilgatan

Under vår besökskväll kommer du att få en presentation av våra program och kurser på grundnivå. Studenter, programansvariga och studievägledare kommer finnas på plats för att både förklara hur det är att läsa på Handelshögskolan och vad man kan göra efteråt. Under kvällen kommer det bjudas på nått lättare att äta. Det finns även möjligheter att få en rundvandring i våra lokaler för att se dina framtida potentiella klassrum, studieplatser och bibliotek. 

Kom själv, ta med en kompis eller en familjemedlem! 

Kontakta Saida Hajee för anmälan.