Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2018-09-25 14:54

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Welcome Services - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Welcome Services vid Göteborgs universitet

Welcome Services erbjuder gästbostäder, information, råd och stöd till institutioner för mottagande av internationella gästforskare och vid rekrytering av internationell personal.
Vi erbjuder internationella utbytesstudenter studentbostäder under studieperioden vid universitetet och arrangerar introduktionsprogrammet samt aktiviteter för alla internationella studenter.

På den engelska sidan www.gu.se/welcome finns information som man kan hänvisa till vid rekrytering. Där finns information om visum, uppehålls- och arbetstillstånd, bostäder, skolor, försäkringar samt information om Göteborg och Sverige. Där finns också Guide for Visiting Researchers, International Faculty and Staff (PDF), som sammanfattar informationen och kan bifogas i mejl.

Om du är anställd vid Göteborgs universitet kan du läsa mer om våra tjänster på Medarbetarportalen

Önskas ytterligare stöd i rekryteringsprocessen, så finns upphandlade relocationtjänster i Inköpssystemet. Relocationtjänster är ett samlingsnamn för många olika tjänster som är kopplade till rekrytering och förflyttning av personer från ett land till ett annat.
 

Jordglob

 

 

Kontaktinformation

Welcome Services

Göteborgs universitet
Box 100, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 20 A

Telefon:

E-post:
welcomeservices@gu.se
guesthousing@gu.se
studenthousing@gu.se
welcomeprogramme@gu.se

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2018-09-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?