Vetenskapligt arbete i socialt arbete

Avancerad nivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Undervisningsform
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-17961
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen ger möjlighet för dig som redan har skrivit en magisteruppsats inom socialt arbete att skriva ytterligare en uppsats på 15 hp på fördjupad nivå, och på så vis kunna uppgradera den till en masteruppsats.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Socionomexamen omfattande 210 hp, alternativt kandidatexamen i socialt arbete omfattande 180 högskolepoäng eller kandidatexamen i annat näraliggande område. Därutöver krävs genomförda fördjupningskurser på avancerad nivå motsvarande 15 hp i socialt arbete (ingår i en socionomexamen om 210 hp) eller motsvarande kunskaper, 22,5 hp samhällsvetenskaplig metod på avancerad nivå, där senaste betygsdatum inte får vara äldre än 5 år vid kursstart, samt ett självständigt arbete i socialt arbete på avancerad nivå omfattande 15 hp.

Högskolepoäng, max 225 hp.