Konst och politik - om vänskap och det politiskt imaginära

FKAKPO
Avancerad nivå
15 högskolepoäng (hp)
Studietakt
Undervisningstid
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsform
Distans
Start/slut
Ansökan öppen
Anmälningskod
GU-35004
Ansökan stängd

I den här utbildningen tar vi upp frågor som relaterar till hållbarhet. Innehållet i kursen eller programmet passar in på minst ett av våra 10 hållbarhetskriterier. För dig som studerar innebär hållbarhetsmärkningen en vägledning, kvalitetssäkring och garant för att kurser eller program verkligen innehåller ett tydligt hållbarhetsperspektiv.

Kort om kursen

A distance course taught online, introducing key themes and questions in respect of politics, affiliation and the ontology of friendship with particular reference to contemporary art practices, theories and institutions. This international distance course, delivered in English, is free to EU nationals.

Läs mer om kursen och hur du ansöker på vår internationella sida.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Kandidatexamen om 180hp eller motsvarande kunskaper. Dessutom krävs språkkunskaper motsvarande Engelska 6 / Engelska B.

Urvalet baseras på motivationsbrev.