Fornkyrkoslaviska och slavisk språkhistoria, Masteruppsats

GU-23655
Ansökan öppnar 15 september 2021

Om utbildningen

Kursens syfte är att ytterligare utveckla förmågan till vetenskapligt skrivande inom den för uppsatsen valda inriktningen. Du författar självständigt på ett skandinaviskt språk eller på engelska, under handledning, en uppsats om ca 40-50 sidor som behandlar frågeställningen som formulerats i kursen SL2202.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Magisterexamen, samt godkänt resultat på kursen SL2202, Fornkyrkoslaviska och slavisk språkhistoria 4, 15 hp, eller motsvarande. Tillgodoräknande av kurser som ingår i utländsk examen bedöms separat.

Högskolepoäng, max 285 hp.

Så är det att plugga

FÖRBEHÅLL

Kursen ges under förutsättning att det finns ett tillräckligt studentantal och det inte skett några oförutsedda händelser vid institutionen som gör att kursen inte kan bemannas.

COVID-19

På grund av pandemin har institutionen för språk och litteraturer beslutat att börja höstterminen 2021 med undervisning online. Vi planerar dock en gradvis återgång till campusundervisning under andra halvan av terminen (med början den 3 november) i enlighet med de nationella riktlinjerna för undvikande av smittspridning och i enlighet med rektors beslut. Notera att somliga kurser kanske måste ges online under hela terminen. För ytterligare information till studenter om Covid-19, se https://studentportal.gu.se/coronaviruset

Vi finns på Humanisten, Renströmsgatan 6

Läs mer om lokaler