Sång

GU-13709
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen ger dig tillfälle att utveckla dina kunskaper och färdigheter i improvisation med rösten som instrument. Du får möjlighet att pröva dina idéer och varierade sätt att uttrycka dig, göra musikaliska tolkningar, komponera och öva dig i musikalisk kommunikation och samspel med övriga gruppdeltagare.

Behörigheter och urval

Grundläggande behörighet

Urval

Urvalet grundas på inskickat material i form av inspelning. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på sångliga/instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa.

För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.

OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Så är det att plugga

Exempel på innehåll:

• Improvisationsövningar
  • Interpretation och kommunikation Praktisk teori
  • Gehör
  • Komposition och form Reflektion

Undervisningen organiseras i grupp samt genom enskilt arbete och övning.

Vårterminen 2021 ges kursen på tisdagar kl 15.15–17.15.

Lokaler

Kursen ges vid Högskolan för scen och musik i centrala Göteborg. I huset finns bland annat övningsrum, konsertscener och inspelningsstudior. Besöksadress: Fågelsången 1, Göteborg.