Händer vid ett mixerbord

GU-15326
Ansökan stängd

Om utbildningen

Studion är mer än bara en plats för inspelning av musik, den är ett instrument i sig. Studiotekniken befinner sig i ständig utveckling och hur man använder musikstudion är något som formas av nästa generation av producenter och musikskapare. Vår inställning är att tekniken skall vara i musikens tjänst och inte tvärtom.

I Musikproduktion 4 bygger du på dina kunskaper inom musikproduktion och får möjlighet att profilera dina studier ytterligare. Du kommer självständigt att få genomföra och redovisa ett eget undersökande projekt inom musikproduktion samt diskutera och reflektera utifrån ditt eget och de andra kursdeltagarnas projekt. Kursen innehåller även en del som är inriktad mot pedagogiska och didaktiska perspektiv.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs grundläggande behörighet och godkänt resultat i kursenMVK922 Musikproduktion 3, 7.5 hp.

Urval

För att din ansökan ska vara giltig krävs att du senast sista ansökningsdag skickar in arbetsprov till Högskolan för scen och musik. Urvalet grundas på inskickat material i form av egenproducerad ljudinspelning (minst en och max tre) samt bifogad arbetsbeskrivning. Rangordning sker efter bedömd nivå på tekniska samt konstnärliga färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som du anser ger ditt material rättvisa.

För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi ossav en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.

OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Så är det att plugga

Höstterminen 2021 går kursen på tisdagseftermiddagar.

Undervisningsformerna utgörs av seminarier, föreläsningar, eget arbete och grupparbete. Delar av kursen kan komma att genomföras på distans.