Avancerad kinesisk sakprosa I

GU-13450
Ansökan stängd

Om utbildningen

Kursen består av läsning, analys och översättning av texter skrivna på avancerad kinesisk sakprosa, samt muntliga och skriftliga övningar och diskussioner kring de lästa texterna. Fokus ligger på texter inom språkvetenskap, litteraturvetenskap, filosofi och annan humaniora. För individuella uppgifter väljs om möjligt texter med relevans för ditt självständiga arbete.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Godkänt resultat på minst 120 högskolepoäng i kinesiska eller godkänt resultat på KI1400 eller motsvarande.

Högskolepoäng, max 225 hp.

Så är det att plugga

Undervisningen

Viktig tilläggsinformation inför höstterminen 2020 mot bakgrund av coronapandemin: Om undervisning och examination på campuskurs inte kan genomföras på campus kommer kursen att ges online istället.

Important additional information for the 2020 autumn semester in
connection to the corona pandemic: If teaching and examination cannot be
conducted on campus, campus courses will be offered in an online format
instead.