Träd i solnedgång

GU-13856
Ansökan stängd

Kort om kursen

This course gives you the possibility to deepen you knowledge about relevant research methods as well as data collection and processing.

Kursen ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper om relevanta forskningsmetoder liksom om insamling och bearbetning av data.

Om utbildningen

This course gives you the possibility to deepen your knowledge about relevant research methods as well as data collection and processing. Both general surveys on methods and data, and sample publications within each student's profile will be studied. During the course you will analyse both structure and content of such research publications as well as the research activities that they are based on. You will also design your own research project for your planned master essay and conduct a small pilot investigation resulting in a short PM. The course design as well as the literature to be studied is chosen in a mutual dialogue between you and your teacher.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

För tillträde till kursen krävs godkänt resultat på AF2208 eller AF2211 samt AF2209 eller AF2212 eller motsvarande. Därutöver krävs Engelska 6/IELTS 6,5/TOEFL 580 i alla delar, eller motsvarande.

Högskolepoäng, max 165 hp.

Efter studierna

Vad händer sedan - plugga vidare, ta ut examen, söka jobb? Hur planerar du dina studier för att få drömjobbet?
Det finns många frågor, och en del svar hittar du här:

Så är det att plugga

FÖRBEHÅLL

Kursen ges under förutsättning att det finns ett tillräckligt studentantal och det inte skett några oförutsedda händelser vid institutionen som gör att kursen inte kan bemannas.

COVID-19

För att minska smittspridningen av Covid-19 kommer all undervisning vid institutionen för språk och litteraturer mellan den 17 januari och den 31 januari att bedrivas helt på ZOOM. Därefter tar institutionen nytt ställningstagande vad gäller återgång till campus.
I nuläget planeras inga ändringar av examinationer utan dessa genomförs efter riskbedömning i enlighet med respektive kursplan. I den gemensamma skrivsalen tillämpas särskilda smittskyddsåtgärder.

För ytterligare information till studenter om Covid-19, se https://studentportal.gu.se/coronaviruset

Vi finns på Humanisten, Renströmsgatan 6

Läs mer om lokaler