Examensarbete för magister i Radiografi

GU-10459
Ansökan stängd

Kort om kursen

Kursen vänder sig till röntgensjuksköterskor som vill ta en examen på avancerad nivå och göra examensarbete för magisternivå.

Om utbildningen

Kursens mål är att du skall tillägna dig fördjupade kunskaper inom huvudområdet genom studier i vetenskapligt arbetssätt. Du skall kunna planera, genomföra, försvara och granska en forskningsplan för en empirisk eller en teoretisk studie relevant för huvudområdet. Undervisning i kursen innefattar litteraturstudier, egna litteraturstudier, individuell handledning, föreläsning samt seminarieverksamhet.

Behörigheter och urval

Förkunskapskrav

Kandidatexamen inom vårdvetenskapens huvudområden samt Vetenskaplig metod, 7,5 hp på avancerad nivå. Dessutom krävs språkkunskaper motsvarande Svenska 3/Svenska B och Engelska 6/Engelska A.

Högskolepoäng, max 225 hp.