Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

CGHRM stödjer HR Unconf

Publicerad

Som en del i Centrum för global HRM:s uppdrag att skapa nya mötesplatser mellan olika aktörer inom HR-området, kommer vi detta år stödja eventet HR unconf. Det är ett nytt och kreativt forum där idéer kan spira och nya möten kan utveckla individer, organisationer och företag. Förutom att CGHRM erbjuder sitt forskarnätverk möjlighet att medverka, kommer CGHRM att på olika sätt delta på eventet. Nedan finner du mer information om eventet och hur du skulle kunna medverka.

Välkommen till årets mest kreativa och nätverksskapande HR-event!

#HRunconf är sedan ett antal år ett välkänt komplement till traditionella konferenser och avser att vara en plattform där yrkesverksamma både med HR och ledarskap som specialitet och intresse ska kunna mötas oavsett bakgrund och erfarenhet och hjälpas åt att utveckla framtidens HR och ledarskap genom nätverkande och inspiration.

#HRunconf 2016 går av stapeln den 14-15 april på Happy Tammsvik i Bro utanför Stockholm. Sista anmälningsdag är den 29 februari.

Läs mer och anmäl er på: www.hrunconf.se

Vad är då en HRunconf, en så kallad "unconference"?
En “unconference” blir direktöversatt från engelska en “okonferens” – och det är precis vad det är! På en traditionell konferens finns ett på förhand bokat program med föreläsare och inplanerade fikaraster. Föreläsarna talar TILL deltagarna. På en okonferens som #hrunconf förväntas deltagarna istället själva bygga konferensen. Med sina kunskaper och erfarenheter fylls olika ”spår” med innehåll, samtal, diskussioner och spårledare. Deltagare som väljer att hålla spår, så kallade spårledare, talar MED övriga deltagare.