Bild
Nationella barnavårdskonferensen 2024 hos LNU.
Den 23–24 september 2024 arrangeras en nationell konferens om social barnavård i Växjö.
Länkstig

Nationella barnavårdskonferensen 2024

Forskning

Välkommen till den nationella barnavårdskonferensen som arrangeras i Växjö 23–24 september 2024. Forskare och forskningsintresserade samlas för att dela forskning och diskutera aktuella frågor om den sociala barnavården.

Konferens
Datum
23 sep 2024 - 24 sep 2024
Plats
Linnéuniversitetet Växjö

Bra att veta
Konferensen är ett samarrangemang mellan Stockholms universitetet, Göteborgs universitet, Lunds universitet och Linnéuniversitetet, och syftar till att utgöra en återkommande mötesplats för forskning inom barnavården.

Välkommen till den nationella barnavårdskonferensen som arrangeras i Växjö 23–24 september 2024. Forskare och forskningsintresserade samlas för att dela forskning och diskutera aktuella frågor om den sociala barnavården.

Konferensen är ett samarrangemang mellan Stockholms universitetet, Göteborgs universitet, Lunds universitet och Linnéuniversitetet, och syftar till att utgöra en återkommande mötesplats för forskning inom den sociala barnavården. 

Inbjudna talare är Tarja Pösö, Stefan Wiklund och Torbjörn Forkby. En tematisering under konferensen behandlar hur forskning och praktik kan påverkas och förhålla sig till politiska intressen och strömningar.

Registrering och inskick för abstract öppnar 1 februari via lnu.se/barnavard2024

Vi ser fram emot en spännande mötesplats!