Länkstig

Susanne Ljungman Westergren

Webbredaktör

Institutionen för kliniska
vetenskaper
Besöksadress
Medicinaregatan 3A plan 5
41390 Göteborg
Postadress
Box 426
40530 Göteborg

Om Susanne Ljungman Westergren

Kompetens: Jag är i grunden vetenskapsjournalist och jobbar idag som webbredaktör/kommunikatör 50% vid Centrum för katastrofmedicin - ett kunskapscentrum på uppdrag av Socialstyrelsen med inrikning mot totalförsvar. Centrumet bedriver forskning, utveckling och utbildning inom katastrofmedicin och sjukvård i kris och krig.

Är även utlånad som kommunikatör på 30 % till Institutionen för pedagokik, kommunikation och lärande vid den Utbildningvetenskapliga fakulteten.

Ansvarområde: Ansvarar för kommunikationen på centrumet och dess externa webben. Vilket bland annat innebär att lyfta vår forskning till en bredare publik - "tredje uppgiften"

Tacksam för feedback: Alla synpunkter på och tips för vår webbplats välkomnas varmt, det är bara att maila eller ringa mig!

Bok och TV: Jag är även författare till boken Konsten att ta hand om ett dödsbo, samt har arbetat som redaktör på SVT för flera produktioner. Har bland annat gjort programserien "Allt går i arv" som jag även var programledare för 2021, samt Generalens hemlighet och Jon Henrik Fjällgren - mina världar 2024.