Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Jonas Gren

Utvecklingsledare

Sahlgrenska akademins
kansli
Telefon
Besöksadress
Medicinaregatan 3
41390 Göteborg
Rumsnummer
3011
Postadress
Box 400
405 30 Göteborg

Om Jonas Gren

Jonas är fil.dr. i praktisk filosofi och arbetar som utvecklingsledare för universitetsutbildningarna vid Sahlgrenska akademin. Han är även ledamot i Utbildningsnämndens kvalitetsutskott.

Jonas har sin bakgrund som lärare och handledare vid dåvarande filosofiska institutionen och senare student- och doktorandombud på Göteborgs universitets studentkårer (GUS) där han även arbetade med utredningsarbete, bl.a. om universitetets kursplaner. Tidigare anställningar har varit kvalitetsutveckling på Högskolan för scen och musik (HSM) och utbildningsledare med inriktning mot kvalitetsfrågor vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten.

Jonas har även haft uppdrag på Enheten för pedagogisk utveckling och interaktivt lärande genom projektet Bättre kursplaner – granskning, analys och didaktisk dialog (GADD), ett riktat utvecklingsprojekt där kurs- och utbildningsplaner granskas och analyseras bland annat med avseende på lärandemål, examinationsformer och koppling till examensmål. Projektet genomfördes i samarbete med Göteborgs universitets kvalitetssamordnare.