Bild
Muralmålning  av dans, Lillhagens (dåvarande) psykiatriska sjukhus
Dansmålning i kulvertarna, Lillhagen, tidigare psykiatriskt sjukhus, Göteborg. #psykiatrinskulturarv #konstochkultur #heritageandwellbeing #madheritage
Foto: Jenny Högström Berntson
Länkstig

CCHS-mingel

Forskning
Hållbarhet & miljö
Kultur & språk
Utbildning & lärande

Välkommen till CCHS-mingel. Vi ses och firar av vår tidigare verksamhet och firar in den nya. Välkomna!

Öppet hus
Datum
16 jun 2023
Tid
14:00 - 16:00
Plats
Personalmatsalen, Inst. för historiska studier, våning 6.
Sista anmälningsdag
13 juni 2023

Bra att veta
Minglet äger rum i personalmatsalen på Institutionen för historiska studier, våning 6 hus J, Humanisten. Du som saknar passerkort - vi möter upp vid hissen på våning 6. Välkommen!
Arrangör
CCHS
Anmälan är stängd.

Har du varit engagerad i Centrum för kritiska kulturarvsstudier (CCHS) tidigare? Är du intresserad av att engagera dig under kommande verksamhetsperiod?

Välkommen att möta gamla och nya CCHS-kollegor för mingel fredagen den 16 juni! Vi möts i personalrummet på institutionen för historiska studier  (våning 6, hus J), Humanisten.
 

Centrum för kritiska kulturarvsstudier är ett tvärvetenskapligt forskningscentrum som samlar deltagare från humanistiska, samhällsvetenskapliga, naturvetenskapliga, konstnärliga, utbildningsvetenskapliga fakulteterna, samt Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

CCHS vill problematisera vad kulturarv är och hur kulturarv och uppfattningar av kulturarv upplevs och används inom olika samhällsarenor idag. Syftet med forskningen är att presentera alternativa och kritiska tolkningar av hur vi upplever en globaliserad värld.

CCHS illustration
Foto: av Kristina Edgren